DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE

Načini isporuke:

OSOBNO PREUZIMANJE U POSLOVNICI

Ukoliko je traženi artikl dostupan odmah, artikl možete osobno preuzeti u skladištu Koprivnička ulica 103, 48260 Križevci nakon izvršene odnosno evidentirane uplate, te telefonske provjere o spremnosti artikla za isporuku. Trudimo se da na stranici www.autoprikolice.hr pružimo najtočnije i najažurnije informacije koje možemo. Iz tog razloga nam se stranica ažurira svakih 15 minuta te prikazuje stvarno stanje robe po poslovnicama kao i cijenu artikla. Artikli za koje piše da su raspoloživi imamo na stanju u originalnom pakiranju. Artikli za koje piše minimalna količina imamo 1 komad na stanju koji može biti u izlogu te savjetujemo da se provjeri raspoloživost tih artikala putem telefona ili e-maila. Telefon: 048/ 270-737 ili 095/355-7033 (pon-pet 08-16h) E-mail: info@autoprikolice.hr  

DOSTAVA DIJELOVA I OPREME

Roba koja se šalje u standardnim paketima do 40 kg, koja je naručena radnim danom i za koju je evidentirana uplata prije 12:00 h, otprema se istog dana, a dostava je u većini slučajeva slijedećeg radnog dana. Dostava se vršim putem našeg partnera GLS-a. Cijena dostave standardnih paketa do 40 kg iznosi 4,00 eur. Robu dostavljamo na području cijele Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

DOSTAVA AUTO PRIKOLICA

Dostavu manjih auto prikolica vršimo po cijeloj Hrvatskoj (osim otoka i Dubrovačko neretvanske županije - dogovara se direktno sa prodajnom službom). Cijena dostave za manje auto prikolice je 70,00-80,00 eur. Za veće modele prikolica (npr. prikolice za prijevoz automobila, radnih strojeva i sl.) dostava se dogovara izravnom komunikacijom sa odjelom prodaje ili se preuzima u poslovnici. Na artiklima za koje nije moguća dostava, dostupna je samo opcija "preuzimanje u poslovnici". Ukoliko se radi o dodatnoj opremi koja se isporučuje sa auto prikolicom (cerada sa konstrukcijom, dodatne stranice...) za koju bi prilikom transporta postojala mogućnost da se oštete, tada se ta oprema dostavlja rastavljena sa uputstvima o sastavljanju iste. Rok dostave auto prikolice je od 7 do 14 dana od datuma evidentirane uplate. S obzirom na to da se auto prikolice dostavljaju većim kamionima, postoji mogućnost da vozač neće moći dostaviti auto prikolice do samih vrata.

OBAVEZE KUPCA

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Questus-u bez isporuke kupcu i sl.) Questus d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!