Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Prijava

Tvrtka Questus d.o.o. osnovana je 2007.g. Specijalizirani smo za prodaju auto prikolica i rezervnih dijelova za auto prikolice. Sjedište tvrtke je u Križevcima, Koprivnička ulica 103. U našem asortimanu možete naći standardne auto prikolice, prikolice za prijevoz automobila, motocikala, radnih strojeva, plovila, kiper prikolice... Najveći smo dealer auto prikolica na području RH, a preko 10.000 zadovoljnih kupaca prošlo je kroz vrata našeg ureda u Križevcima. Zastupnici smo renomiranih europskih proizvođača auto prikolica Temared i Pongratz, a zastupamo i mnoge proizvođače rezervnih dijelova i opreme za auto prikolice. Osim auto prikolica, u našem asortimanu možete naći: svjetlosnu opremu, opremu za transport motocikala, zatvarače stranica, rezervne kotače, potporne kotače i stabilizatore, ručna vitla, trake za vezanje tereta, zaštitne mreže i još mnogo toga.

Skraćena tvrtka/naziv: QUESTUS d.o.o.
Tvrtka/naziv: QUESTUS d.o.o.
Matični broj: 2206552
MBS: 010065047
OIB: 76410780849
Mjesto: Križevci
Pošta: 48260 Križevci
Adresa: Koprivnička ulica 103
Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću
Glavni transakcijski račun: 2360000-110195077 Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR6623600001101950707
VAT ID/OIB: HR76410780849
SWIFT/BIC: ZABAHR2X
Godina osnivanja: 2007.
Direktor: Siniša Rösler 

 

Ponosni smo nosioci AAA certifikata za 2020.g. koji ima samo 2% poduzeća u Hrvatskoj.

Ovim certifikatom Bisnode Hrvatska potvrđuje da je poslovni subjekt postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti te spada u zlatni razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj. Poslovni subjekt zadovoljava kriterije bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu te spada među najpouzdanije hrvatske poslovne subjekte koji imaju pravo korištenja međunarodno priznatog statusa Zlatna izvrsnost kao simbola standarda bonitetne izvrsnosti. Poduzeća sa statusom zlatne bonitetne izvrsnosti posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska.

U 2021.g. ostvarili smo platinastu izvrsnost, što znači da smo 3 godine za redom bili nosioci zlatne izvrsnosti.

Što je platinasta bonitetna izvrsnost AAA?

Platinasta bonitetna izvrsnost predstavlja natprosječnu bonitetnu ocjenu među tvrtkama koje već tri godine zaredom ostvaruju Zlatnu ocjenu izvrsnosti AAA. Temelji se na računovodstvenim dokumentima tvrtki i ostalim dinamičkim pokazateljima te pokazuje natprosječno sigurno i uspješno poslovanje tvrtke u sljedećih dvanaest mjeseci.
Tvrtke s platinastom bonitetnom izvrsnosti posluju iznimno dobro te ispunjavaju stroge kriterije za postizanje izvanredno niske vjerojatnosti za nastanak negativnih događaja u sljedećih dvanaest mjeseci.
Gospodarski subjekti s platinastom bonitetnom izvrsnosti imaju čak 91 % vjerojatnosti da će bonitetnu izvrsnost sačuvati i u sljedećoj godini.

U 2022.g. ponovno smo ostvarili odlične rezultate, te smo po drugi puta postali nositelji Platinaste bonitetne izvrsnosti!

U Hrvatskoj samo 1,06 % tvrtki dostiže standard Platinaste bonitetne izvrsnosti. Ponosni smo što smo i mi jedni od njih!