Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Prijava
Treću godinu za redom dodijeljen nam je certifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti!

Treću godinu za redom dodijeljen nam je certifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti!

25. 03. 2024.

Već treću godinu za redom dodijeljen nam je certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti koje nam je dodijelila bonitetna kuća Dun & Bradstreet! Pokazatelj je to naše odgovornosti prema kupcima ali i prema našim dobavljačima sa kojim njegujemo odnos pun povjerenja.

Potvrda je to da spadamo u tvrtke koje njeguju poslovne običaje, postižu iznimne poslovne rezultate i brinu se o zadovoljstvu svih uključenih u radni proces. Cilj ovog poduzetničkog odlikovanja nije samo promicanje funkcionalnih tvrtki i dobrih poslovnih praksi, već i postizanje financijskog integriteta.

Tvrtke koje ispunjavaju uvjete za platinastu bonitetnu izvrsnost uzor su svima onima koji još ne ostvaruju uvjete. Izuzetna disciplina plaćanja važna je za zdravlje svake tvrtke, stoga je ključno održati tradiciju zadovoljavanja AAA standarda i tako održati dobro financijsko stanje.

Što je platinasta bonitetna izvrsnost AAA?

Platinasta bonitetna izvrsnost predstavlja natprosječnu bonitetnu ocjenu među tvrtkama koje već tri godine zaredom ostvaruju Zlatnu ocjenu izvrsnosti AAA. Temelji se na računovodstvenim dokumentima tvrtki i ostalim dinamičkim pokazateljima te pokazuje natprosječno sigurno i uspješno poslovanje tvrtke u sljedećih dvanaest mjeseci.

Tvrtke s platinastom bonitetnom izvrsnosti posluju iznimno dobro te ispunjavaju stroge kriterije za postizanje izvanredno niske vjerojatnosti za nastanak negativnih događaja u sljedećih dvanaest mjeseci:

  • Stečaj, prisilna nagodba ili likvidacija
  • Brisanje subjekta iz poslovnog registra
  • Blokada transakcijskih računa subjekta duže od 90 dana i uvrštavanje na popis poreznih dužnika

Gospodarski subjekti s platinastom bonitetnom izvrsnosti imaju čak 91 % vjerojatnosti da će bonitetnu izvrsnost sačuvati i u sljedećoj godini.